Wedstrijd voor student ondernemers van start in nieuw jasje

Geschreven op 04-06-2015, door redactie StartBedrijf. Bron: Jong Ondernemen

Vernieuwde opzet van Brilliant Young Entrepreneurs van start

Begin juni is een nieuwe editie van Brilliant Young Entrepreneurs (BYE) van start gegaan. BYE is een wedstrijd voor studenten van hogescholen en universiteiten die daarnaast een eigen onderneming hebben. Jong Ondernemen en wedstrijd-partner Hyundai Motor Europe bieden samen deze veelbelovende start-ups de kans om te accelereren.

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de ze opzet van deze wedstrijd te vernieuwen. “We hebben studerende ondernemers de afgelopen maanden de vraag gesteld: hoe ziet jouw ideale start-up wedstrijd eruit?”, aldus Joyce Rommelaar, directeur van Jong Ondernemen. Er werden brainstorms georganiseerd en gesprekken gevoerd met studenten van StudentsINC, YES!Delft Students, ACE Connect en StartUpMix.

Joyce Rommelaar: “Dit heeft geleid tot een wedstrijd waar zoveel mogelijk deelnemers iets aan hebben. Zo bieden we gedurende de wedstrijd coaching en advies op maat en brengen we de deelnemers in contact met een netwerk van professionals en organisaties die hun onderneming verder kunnen brengen.”

Tussen dinsdag 2 juni en vrijdag 10 juli kunnen studerende deelnemers zich via de website aanmelden voor Brilliant Young Entrepreneurs 2015. Wie gaat er uiteindelijk met €15.000 aan prijzengeld naar huis? Dat maakt een jury op 2 oktober bekend tijdens een grote nationale finale in de Jaarbeurs in Utrecht.

| aanmelden |Reacties

Ondernemersboeken

Administratiepakket

Laatste nieuws