Adverteren

Op www.startbedrijf.nl verzorgen we op jaarbasis circa 300.000 pageviews. De site wordt bezocht door ondernemers en vooral door mensen die ondernemer willen worden. Hierdoor is sprake van een uitstekende doelgroepsegmentatie. 

Linkvermelding op linkspagina (150 Euro per jaar)
De voordeligste manier van adverteren. U wordt met een link vermeld op onze linkspagina, met een rode ster wordt extra aandacht op uw link gevestigd. Diverse rubrieken staan ter beschikking. Op uw verzoek kunnen we voor u ook een nieuwe rubriek aanmaken. Een tekstlink draagt ook bij aan de vindbaarheid van uw website bij zoekmachines zoals Google. Minimale plaatsingsperiode is een jaar, met stilzwijgende verlenging. Afmelden van de link dient acht weken voor aanvang van verlenging te geschieden.

Blokadvertentie (250 Euro per maand)
Op de homepage bieden wij de mogelijkheid voor advertentieblokken. Dit zijn de blokken aan de rechterzijde. Vanaf deze blokken bieden we de mogelijkheid om door te schakelen naar uw website. De vermelding kan in tekstvorm waardoor de vindbaarheid bij zoekmachines wordt vergroot. De vermelding kan ook door middel van een plaatje. De minimale periode om een blokje te plaatsen is drie maanden.

Banner (500 Euro per maand)
Dit zijn de horizontale advertenties bovenaan de pagina’s. Vanaf deze banner kan doorgeschakeld worden naar uw website of naar een door ons te vervaardigen contactpagina met informatie. Hierop staat informatie over uw bedrijf en een contactformulier om leads te genereren. Banners kunnen specifiek aan maximaal 2 pagina’s gekoppeld worden waarbij exclusiviteit wordt gegarandeerd (mits beschikbaar). Minimale periode voor het plaatsen van een banner is een maand. Met een eigen contactformulier is de minimale periode drie maanden. Er worden geen kosten berekend voor het aanmaken van een contactpagina. Een advertentieblok op de voorpagina is bij het plaatsen van een banner gratis.

Skyscrapers (600 Euro per maand)
Dit zijn de verticale advertenties aan de rechterkant van de pagina’s. Vanaf deze skyscrapers kan doorgeschakeld worden naar uw website of naar een door ons te vervaardigen contactpagina met informatie over uw bedrijf en een contactformulier om leads te genereren. Skyscrapers kunnen specifiek aan maximaal 2 pagina’s gekoppeld worden waarbij exclusiviteit wordt gegarandeerd. (mits beschikbaar). Op alle andere pagina´s inclusief de homepage zal de skyscraper at random worden vertoond. Minimale periode voor het plaatsen van een banner is een maand. Met een eigen contactformulier is de minimale periode drie maanden. Er worden geen kosten berekend voor het aanmaken van een contactpagina. Mediabureaus kunnen contact op nemen via het contactformulier.

Skyscrapers, Leaderboards, Rectangles, corner-ads
Adverteerders van een mediabureau kunnen contact opnemen via het contactformulier.

Staffelkorting
Op de blokadvertenties, banners en skyscrapers geven wij bij langere plaatsing aantrekkelijke korting. Bij plaatsing voor 6 maanden 10% en bij plaatsing voor 12 maanden 15% korting!

Plaatsingsvoorwaarden
Wij behouden ons het recht voor om advertenties te weigeren die in strijd zijn met onze doelstelling. Plaatsing geschiedt, tenzij anders overeengekomen, na betaling van de factuur. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Tarieven kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden. (Afgesloten overeenkomsten uitgezonderd) 

Startbedrijf.nl
Logo