Kaap Hoorn heeft nieuwe eigenaar voor 1,3 miljoen

Horecaondernemer Robert Adams, die in de stad al zeven horecabedrijven exploiteert, wordt de nieuwe eigenaar van ´t Zwarte Schaap en Kaap Hoorn. De nieuwe eigenaar wil Kaap Hoorn in de loop van de week heropenen. Helemaal zeker is alles nog steeds niet doordat er een kort geding gaat komen, aangespannen door Heineken. De drankenleverancier zegt in Kaap Hoorn het herintredingsrecht te hebben, maar dat wordt door Beauvast (de eigenaar van het pand) bestreden. Met het herintredingsrecht zou Heineken ook na het faillissement de vaste leverancier blijven.

Veel personeel blijft
Een van de voorwaarden van de overname was dat Adams minimaal 80% van het oude personeel van beide zaken weer in dienst moest nemen. Bij beide horecabedrijven werken 120 personeelsleden waarvan een groot gedeelte nog salaris en vakantie tegoed had.

Horecaman
Robert Adams is een echte horecaman. Op de achtergrond heeft hij al een lange periode meegepraat om een oplossing voor, mat name Kaap Hoorn te vinden. Vanavond opent Adams weer een nieuw horeca-etablissement in Groningen; een Spaans-Baskisch tapasrestaurant. Daarnaast exploiteert hij ook nog de restaurants; Hemingway´s, Cervantes, Boccaccio, Wool, Groen en Louis XV

Laatste nieuws Kaap Hoorn

Startbedrijf.nl
Logo