Rotterdam Rail Feeding wint ondernemersprijs 2007

Karel Poiesz, directeur van Rotterdam Rail Feeding B.V. is uitgeroepen tot winnaar van de 24e Rotterdamse Ondernemersprijs. Uit handen van Jan Willem van Oosterwijk, voorzitter van de jury, ontving Poiesz een trofee en een cheque ter waarde van 10.000, -. De uitreiking vond plaats tijdens een avond vol show en entertainment op woensdag 26 september 2007.

Rotterdam Rail Feeding (RFF) speelt als relatief nieuwe private dienstverlener actief in op de groei van het railgoederenvervoer. RFF is sinds twee jaar actief in tractie feedingdiensten in de Rotterdamse haven en de rest van Nederland. Hun missie is een substantiële bijdrage te leveren het aandeel per spoor te vergroten en daarmee de bereikbaarheid van de Rotterdamse haven. Het materieel bestaat uit vijf rangeerlocomotieven en vier treinlocomotieven die zijn uitgerust met het veiligheidssysteem ETCS.
Karel Poiesz was zeer verrast en blij.

Het publiek heeft woensdagavond haar voorkeur uitgesproken en per sms gestemd op de beste ondernemer uit de Rotterdamse regio. De vakjury heeft onder voorzitterschap van Bram Oosterwijk, voorzitter Raad van Bestuur Erasmus Universiteit, gekeken op welke gedurfde, creatieve, vernieuwende en vooral ondernemende manier de genomineerden hun bedrijf hebben uitgebouwd en wat voor spin-off hun activiteiten hebben voor de Rotterdamse regio. Gezamenlijk hebben jury en publiek zo de winnaar bepaald.

Rotterdam Rail Feeding wint de Rotterdamse Ondernemersprijs 2007 omdat het bedrijf durft! RFF stapte met een vernieuwend concept in een monopoliemarkt waar alleen NS actief was. Daarnaast waardeert de jury het enorm dat RFF, als jong bedrijf, zich nu al bezighoudt met milieubewust ondernemen en daarmee actie bijdraagt aan een actueel Rotterdams thema: Rotterdam Climate Initiative

De andere genomineerden waren Jan Peter Veeneman van Polyplastic Groep B.V. (www.polyplastic.nl) en Marc en Xander Pols van City Lens / City Bril (www.citylens.nl).

De Rotterdamse Ondernemersprijs is een initiatief van het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam en de Kamer van Koophandel Rotterdam om ondernemers in de Rotterdamse regio te belonen en bekronen.

Startbedrijf.nl
Logo