Samenwerking ZZP Nederland en Privacy Zeker

Omdat ook voor zelfstandige ondernemers eisen worden gesteld in de privacywetgeving zijn ZZP Nederland en Privacy Zeker zijn een samenwerking aangegaan. Door deze samenwerking kunnen zelfstandigen zonder personeel op een eenvoudige en betaalbare wijze voldoen aan de eisen in de privacywetgeving.Directeur Frank Alfrink, ‘Wij merken dat veel zzp’ers niet goed op de hoogte zijn van de eisen in de privacywetgeving en in 2018 worden er nog zwaardere eisen gesteld. Het is daarom goed dat wij via Privacy Zeker een gemakkelijk en betaalbare oplossing kunnen bieden’.

Verplichtingen

In 2018 wordt de nieuwe privacywetgeving van kracht. Deze wet zorgt voor de bescherming van persoonsgegevens en stelt zware eisen aan de wijze waarop organisaties omgaan met deze gegevens. De wetgeving is van toepassing op iedere organisatie die op welke wijze dan ook te maken heeft met persoonsgegevens, dus ook vrijwel alle zzp’ers. Op het niet naleven van de wet staan torenhoge boetes.

Korting

Door de samenwerking met Privacy Zeker ontvangen bij ZZP Nederland aangesloten ondernemers korting op de dienstverlening. Met Privacy Zeker ontvangen zzp’ers alle benodigde tools, procedures en documenten zoals een privacytraining, bewerkersovereenkomst(en) en hulp bij datalekken. Na het doorlopen van de benodigde stappen ontvangen zzp’ers het Privacy Zeker certificaat.

Privacy Zeker faciliteert haar dienstverlening via haar online platform zodat haar klanten altijd over de geboden tools kunnen beschikken en krijgen automatisch de laatste updates inzake de privacywetgeving.

Startbedrijf.nl
Logo