Werkplein Mercado, CWI, UWV en gemeenten bundelen krachten

Werkplein Mercado: dé plaats voor personeel en werk. Op vrijdag 22 februari is Werkplein Mercado officieel geopend in Eindhoven. Dit is hét startpunt voor werkgevers en werkzoekenden.

Doel is om meer mensen te begeleiden naar een passende baan en meer werkgevers te voorzien van geschikt personeel. Hiervoor werkt Werkplein Mercado samen met verschillende partners, zoals re-integratiebedrijven, onderwijsinstellingen en uitzendbureaus.

Begeleiding
Mensen die op zoek zijn naar een (andere) baan kunnen bij Werkplein Mercado terecht voor persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Bijvoorbeeld in de vorm van een competentietest, (om)scholing/stages, kinderopvang en wanneer nodig een tijdelijk inkomen (WW-, WIA- of WWB-uitkering).

Het werkplein is een samenwerkingsverband tussen Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI), Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) en de gemeenten Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel en Veldhoven.  Adres: Smalle Haven 109-111 in Eindhoven. Geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Tel. (040) – 851 40 00 of kijk op www.werkpleinmercado.nl.

Startbedrijf.nl
Logo